Live på divisionsskak.dk

Når Dansk Skak Union vil vise alle partier i den afsluttende dobbeltrunde i XtraCon-Skakligaen live, giver det selvfølgelig tekniske udfordringer. Divisionsskak.dk er klar med en helt ny live-visning, der får premiere søndag. Divisionsturneringsleder Per Rasmussen og Verner Christensen står bag det nye tiltag.

Per Rasmussen fortæller:
Som en nyskabelse på divisionssiden, er det nu muligt at følge afslutningen i 2 division gruppe 2, hvor der vil være liveopdatering af resultaterne, således at man altid har den aktuelle stilling, uanset hvor mange eller hvor få partier der ikke er færdige. Disse kampe vil være markeret med gult i kampoversigten.

Fra 2 division gruppe 3 vil det være muligt at følge 3 kampe live fra www.divisionsskak.dk ved at vælge live/relive i menuen, eller direkte via www.divisionsskak.dk/holdarkiv/div1112/live/

Der vises 3 kampe live, og resultaterne vil blive opdateret løbende, så man også her kan følge den aktuelle stilling i gruppen, disse kampe vil også være markeret med gult i kampoversigten.

Det er også muligt fra den nye live/relive side at gennemspille alle kampe/partier fra XtraCon-Skakligaen, samt fra enkelte divisionskampe, hvor divisionsturneringslederen har modtaget en PGN fil med partierne.

Per Rasmussen

Stillinger, statistik med meget mere, se: www.divisionsskak.dk