EM 8. runde

 

Peter Heine Nielsen vandt i 8. runde et flot parti over GM Vasily Papin (2569) fra Rusland og er stadig med i kampen om en af de 23 billetter til den næste World Cup. Lige nu er Peter Heine nummer 30, så der er ikke langt op til den direkte kvalifikation.

I partiet mod Papin fik Peter Heine hurtigt en åbningsfordel og satte et flot og effektivt angreb ind, som blev kronet med flere ofre, inden Papins konge måtte se sig helt fanget på a4. Partiet kan gennemspilles længere nede på siden.

Andreas Hagen spillede remis med IM Clovis Vernay (2449) fra Frankrig og har stadig muligheden for at score en IM-norm med de rigtige resultater de sidste par runder.

I dag i 9. runde er Andreas Wiwe klar som kommentator på Skak.dk. Peter Heine har sort mod GM Boris Chatalbashev (2602) fra Bulgarien mens Andreas Hagen har sort mod IM Salome Melia (2462) fra Georgien. Runden starter kl. 15.00 og kommenteringen senest kl. 16.00.

Resultater: www.chess-results.com/Tnr45941.aspx

Hjemmeside: www.aixlesbains2011.fr