Højt spil – The Coinflip Challenge

Den 6-dobbelte danmarksmester GM Sune Berg Hansen er med i et spektakulært projekt, hvor man for et indskud på 10.000 dollars har muligheden for at vinde 100.000 dollars. Men man skal mestre backgammon, poker og skak på et højt niveau for at have en chance. Sune Berg har sendt nedendstående.

Af Sune Berg Hansen
Den Ultimate Gameplayer
Kan selvfølgelig spille skak! Og backgammon og poker. Derfor lancerer coinflip og betsafe nu en chance for at prøve alle disciplinerne mod stærk modstand i The Coinflip Challenge. Læs meget mere om projektet og reglerne.

Det koster 10.000 dollars at deltage, og hvis man vinder i alle tre discipliner kan man gå derfra med 100.000 dollars. Betsafe betaler alle omkostninger, så udover at få lov at møde verdensklassepokerspilleren Ziigmund i Pot Limit Omaha, spille mod backgammonverdensmester fra 2004 Peter Hallberg og spille skak med stormester Sune Berg Hansen får man også et par dages luksusophold i en suite.

Skak er klart den mest krævende disciplin, da variansen er meget lille, og derfor er man nødt til at være en rigtig god skakspiller for at have den mindste chance. Flere verdensklassestormestre har allerede ytret interesse i at deltage. Selve matcherne vil blive TV-transmitteret og kan også ses live på Internettet.

The Coinflip Challenge forventes at blive afviklet i oktober.