Fin dansk start i Bundesligaen

Der var to danskere i aktion i weekendens kampe i Bundesligaen og begge gjorde det rigtig godt.

GM Sune Berg Hansen spillede 4. bræt for Hamburger SK og vandt begge sine partier. Lørdag slog Sune Berg IM Ilja Schneider (2510) fra SF Berlin mens det søndag gik ud over IM Ulf von Herman (2424) fra König Tegel. Hamburger SK vandt 4½ – 3½ over SF Berlin mens König Tegel blev besejret 5-3.

Hos Baden-Baden spillede GM Peter Heine Nielsen 5. bræt denne weekend. Lørdag blev det til remis mod GM Erwin L’Ami (2610) fra SG Solingen mens Peter Heine slog GM Henrik Teske (2542) fra SC Remagen om søndagen. Samlet vandt Baden-Baden 4½ – 3½ over SG Solingen, mens SC Remagen blev slået 5-3.

Dermed en flot start for de to danskerhold i Bundesligaen, der dog toppes af holdet fra Emsdetten med 6 point.  Emsdetten har dog spillet en kamp mere end Baden-Baden og Hamburger SK, da 2 kampe fra 7. runde blev spillet forud fredag.

Hjemmeside: www.schachbundesliga.de