Tak fra UNICEF

Fredag den 25. september kunne man møde flere af Danmarks bedste spillere på Hovedbanegården i København, hvor de stillede op til et velgørenhedsarrangement til fordel for UNICEF. Fra UNICEF har vi modtaget nedenstående takskrivelse.

 

Foto: Tom Skovgaard

Til Dansk Skak Union

På vegne af UNICEFs lokalafdeling i København vil jeg gerne takke Unionen for dens goodwill og de landsholdsspillere der stillede op for deres tid og gode indsats i forbindelse med det afholdte Skakarrangement på Hovedbanegården fredag d. 25. September.

Mange tak til Lars Bo Hansen for sine gode ideer, bidrag og for velvilligt at stille op og medbringe nogle af de bedste skakspillere i Danmark til fordel for verdens børn.

Derudover vil vi gerne takke de personer der dukkede op for, at prøve kræfter med landsholdsspillerne og vi håber at I havde en lige så fornøjelig eftermiddag som vi havde.

Vi oplevede det som en god oplevelse for alle der kiggede forbi og vi talte allerede i fredags om, at gentage successen og ville være glade, hvis vi på et senere tidspunkt må kontakte jer igen.

Resultatet blev at de 4 deltagende skakspillere nåede, at spille ca. 50 partier skak á 20 kr og vi endte dermed på, at indsamle 1000 kr ud af disse spil tabte de syv, hvilket indbragte yderligere 1400 kr. fra sponsorerne. Det lyder ikke af så meget, men det betyder faktisk vi ville kunne gennemføre HIV test for over 400 kvinder eller vaccinere over 1900 børn for polio og mæslinger så de ikke dør af disse sygdomme, så spillernes og gæsternes indsats gør altså en kæmpe forskel for børnene i d. 3. Verden og det nytter noget at gøre en indsats.

Endnu en stor tak til jer for hjælpen.

De bedste hilsener

Emil Andersen

UNICEFs Lokalafdeling i København