Hurtigskak i Randers

Det har været en travl skakweekend i Danmark. XtraCon 4 stormesterturnering i Skovbo, stormester hurtigskak med Peter Heine Nielsen og Emanuel Berg på Nyborg slot og også hurtigskak i Randers med deltagelse af Danmarks yngste stormester, Allan Stig Rasmussen.

Af Claus Andersen
Skakklubben Rokadens 4. Randersmesterskab i hurtigskak fik lørdag en noget overraskende vinder i form af Jackie Andersen fra Århus. Jackie Andersen scorede flotte 6,5 point af 7 mulige i et stærkt felt, der talte bl.a. en stormester og to internationale mestre.

Jackie Andersen mod IM Karsten Rasmussen

Kun stormester Allan stig Rasmussen, Jetsmark formåede at presse Jackie Andersen i kampen om førstepladsen. De to spillede remis indbyrdes, og dermed sikrede Allan Stig Rasmussen sig 2. pladsen med samme pointtal som vinderen.

Bedste under 2100:  1. Jørgen Åskov, Evans 4,5 p – 2. Joachim Knudsen, Springeren 4p

Bedste under 1900:  1. Dennis Hemdorff, Skødstrup 4p – 2. Willy Møller Nielsen, Skødstrup 4p

Bedste under 1800:  1. Jan Oehmichen, Bov 4p – 2. Søren Hauge, Hadsund 3,5p

Peter Larsen fra Rokaden blev bedste spiller under 1600 i rating med 3,5 point. 2. præmien i denne gruppe gik til Rokadens lovende junior, Kristian Siegler.