Ungsdomssider på www.dsu.dk

På de nye Ungdomssider kan man bl.a. se landstræner GM Lars Bo Hansens oplæg “Min filosofi og vision som landstræner”, en nyttig ordbog for begyndere og forældre med mere.

Ordbogen, som ungdomschef Tom Skovgaard står bag, vil løbende blive udbygget. Også rutinerede spillere kan have glæde af ordbogen. Skal man f.eks. forklare ”rating” til en udenforstående, er opslagsværket en glimrende hjælp.

GM Lars Bo Hansens oplæg “Min filosofi og vision som landstræner” blev holdt ved det nyligt overståede DM for Ungdom i Skanderborg. Ungdomssiden viser Lars Bo Hansens slides fra dette foredrag. Der er i oplægget både visioner og udtagelseskriterier krydret med skakopgaver og historie.

Derudover indeholder Ungdomssiderne kontaktinformation, ratinglister med mere.

Se: http://www.dsu.dk/index.php?id=339