Kamsky og Topalov mødes til februar

Matchen mellem Gata Kamsky og Veselin Topalov om retten til at møde verdensmester Anand er endelig faldet på plads, skriver FIDE i en pressemeddelelse. Matchen spilles fra den 16. til 28. februar 2009 i Sofia, Bulgariens hovedstad. Topalov spiller således på hjemmebane; men må opgive at være med i superturneringen i Linares.

Op til den nuværende aftale, der faldt på plads under møder ved OL i Dresden, har Kamskys tidligere manager, Alexander Chernenko, forsøgt at få matchen i stand andetsteds. Det viste sig, at der ikke var bund i de planer. Kamsky repræsenteres nu af en anden topspiller, Emil Sutovsky.

 

Når vinderen af denne match har spillet med VM Anand, er verdensmestertitlerne endelig genforenet under FIDEs vinger.

Læs mere på FIDEs hjemmeside: www.fide.com