Senior-VM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Verdensmesterskabet for seniorer spilles i disse dage i Bad Zwishenahn i Tyskland. Danmark er rigt repræsenteret, og efter fire runder er Ole Jakobsen blandt fem spillere, der endnu ikke har sat point til.

Der spilles i alt 11 runder frem til den 8. november.

Udvalgte placeringer:
1-5. GM Vlastimil Jansa (Tjekkiet), GM Wolfgang Uhlmann (Tyskland), IM Ole Jakobsen (Danmark, Solrød), GM Heikki Westerinen (Finland), IM Vladim Onoprienko (Rusland) 4.0 … 25-69. IM Bjørn Brinck-Claussen (Brønshøj), Jørgen Jørgensen (Nørresundby), Jørgen Hvenekilde (Næstved) 3.0; 70-113. Sejer Holm (Enkeltmedlem), Eric Brøndum (K41), Peter Nielsen (Enkeltmedlem) 2.5; 114-189. Bent Sørensen (Nørresundby), Poul Erik Olesen (Nørresundby), Jens Henrichsen (AS04) 2.0; 190-239. John Zachariassen (Næstved), Michael Marshall (Odysseus) 1.5 … 303 deltagere.

http://www.seniorenschach.de/