Allan Stig Rasmussen i føring

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Med blot en runde tilbage ved Baltic Sea Cup i Rønne kan det stadig blive dansk sejr. Allan Stig Rasmussen (billedet) rykkede nemlig frem på en delt førsteplads, da han vandt med sort over Alexander Stripunsky, og den førende Vadim Malakhatko spillede remis mod Igor Khenkin. De to har selskab af cubaneren Reynaldo Vera Gonzales-Quevedo, der slog Boris Savchenko.

Udvalgte resultater, 8. runde:
Khenkin            – Malakhatko          remis
Stripunsky         – Rasmussen           0 – 1
Kasparov           – Rozentalis          remis
Kristiansen        – Hector              remis
Savchenko          – Gonzales-Quevedo    0 – 1

Stillingen i toppen:

1-3. GM Vadim Malakhatko (Belgien), GM Reynaldo Vera Gonzales-Quevedo (Cuba), FM Allan Stig Rasmussen (Danmark) 6.5; 4-10. GM Igor Khenkin (Tyskland), GM Eduardas Rozentalis (Litauen), GM Jonny Hector (Sverige), GM Sergey Kasparov (Hviderusland), IM Kim Pilgaard (Danmark), IM Jens Kristiansen (Danmark), Esben Lund (Danmark) 6.0 … 118 deltagere.

http://www.bornholms-skakklub.dk/balticseacup07/