Ivanchuk udbygger

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Peter Heine Nielsen er stadig placeret i den nederste halvdel af tabellen ved Capablanca Memorial på Cuba. Den danske stormester opgav relativt tidligt gevinstforsøg mod den rutinerede cubaner, Jesus Nogueiras, og det betyder, at Peter Heine Nielsens score stadig er noget under forventet – 2.5/6 inden de sidste tre runder.

Den ukrainske verdensstjerne, Vassily Ivanchuk, øgede derimod sit forspring, da han slog polakken, Kamil Miton og nu har halvandet points forspring.

Stillingen efter 6 runder:
1. Vassily Ivanchuk (Ukraine) 5.0; 2-3. Vugar Gashimov (Aserbajdsjan), Lenier Dominguez Perez (Cuba) 3.5; 4-5. Walter Arencibia Rodriguez (Cuba), Yuniesky Quezada Perez (Cuba) 3.0; 6-9. Kamil Miton (Polen), Neuris Delgado Ramirez (Cuba), Jesus Nogueiras Santiago (Cuba), Peter Heine Nielsen (Danmark) 2.5; 10. Lazaro Bruzon Batista (Cuba) 2.0.

Karsten Rasmussen forbedrede sin placering i den åbne turnering ved at slå cubaneren Joaquin Carlos Diaz Diaz.

Åben turnering, udvalgte placeringer:
1. FM Sandro Pozo Vera (Cuba) 5.0; 2-9. GM Omar Almeida Quintana (Cuba), GM Holden Hernandez Carmenates (Cuba), IM Ramon Mateo (Dominikanske Republik), GM Csaba Horvath (Ungarn), IM Diasmay Otero (Cuba), IM Jesus Baron Rodriguez (Spanien), IM Fidel Corrales Jimenez (Cuba), FM Jose Angel Guerra Mendez (Cuba) 4.5 … 15-34. IM Karsten Rasmussen (Danmark) 3.5 … 87 deltagere.

http://www.inder.co.cu/capablanca/Inicio.htm