Tectura Rapid Chess

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Hørsholm Skakklub står bag en af årets stærkeste hurtigskakturneringer lørdag den 5. maj. Med en samlet præmiesum på mere end kr. 10.000,- trækker arrangementet med flotte præmier, og allerede nu har stormestrene Peter Heine Nielsen og Carsten Høi meldt deres ankomst.

www.dsu.dk har modtaget nedenstående fra Hørsholm til inspiration for andre klubber rundt i landet, der viser, at det også til lokale arrangementer kan lade sig gøre at tiltrække sponsorer.

http://www.fribonden.dk/


Lokal skak kan også tiltrække sponsorer

Hørsholm Skakklub viser med to nye sponsoraftaler, at også lokale skakinitiativer kan tiltrække sponsorer.

Klubben har netop indgået en sponsoraftale med firmaerne Tectura og 2BM, som gør det muligt at afholde en hurtigskakturnering 5. maj med en præmiepulje på mere end kr. 10.000. Dette er usædvanligt i dansk skak.

Klubbens formand Jesper Nielsen udtrykker glæde for samarbejdet med sponsorerne, da det giver klubben mulighed for at holde en turnering med appel til såvel top som bredde i dansk skak.

“Der er en god og positiv interesse for skak generelt, og en stærk turnering forventer vi kan sprede nogle positive ringe i vandet” udtaler Jesper Nielsen og tilføjer: “det er mit indtryk, at virksomhederne ser mange positive værdier knyttet til skak, og der er stadig et stort uudnyttet potentialet for sponsering af dansk skak – som vil kunne gavne både den professionelle og amatøren”.

Anders Bork Hansen, Hørsholm Skakklub
Presseansvarlig