God dansk start

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Efter de første to runder ved NM i skoleskak i Reykjavik på Island er flere af de danske spillere kommet godt fra start. Bedst ser det ud i D-gruppen, hvor både Mads Andersen og Kristian Seegert vandt begge partier, og nu skal mødes indbyrdes i 3. runde.

I A-gruppen kom Benjamin Skjoldan også godt i gang, da han vandt første runde og i 2. runde holdt remis mod Helgi Dam Ziska. I B- og E-gruppen er Alexei C. Hansen og Tobias Juul Madsen ligeledes på 1.5 point efter de første 2 runder.

Stillinger efter to runder:

A-gruppen:
1-2. Dagur Arngrimsson (Island), FM Victor Nithander (Sverige) 2.0; 3-4. Benjamin Skjoldan (Danmark), IM Helgi Dam Ziska (Færøerne) 1.5; 5-8. Janne Myller (Finland), Amir Tadjerbashi (Sverige), Antti Kahri (Finland), Gudmundur Kjartansson (Island) 1.0; 9-10. Sigmund Reppen (Norge), Jon Gregersen (Færøerne) 0.5; 11-12. Michael Nguyen (Danmark), Ellen Øen Carlsen (Norge) 0.0.

B-gruppen:
1. FM Jon Ludvig Hammer (Norge) 2.0; 2-5. Simon Rosberg (Sverige), Alexei C. Hansen (Danmark), Sverrir Thorgeirsson (Island), Kim Raisanen (Finland) 1.5; 6-8. Lucas Wickstrom (Sverige), Samuli Laato (Finland), Vilhjalmur Palmason (Island) 1.0; 9-10. Kristoffer Madland (Norge), Rogvi Dragaberg (Færøerne) 0.5; 11-12. Herborg Hansen (Færøerne), Jacob Brorsen (Danmark) 0.0.

C-gruppen:
1-3. Hjorvar Stein Gretarsson (Island), Frode Urkedal (Norge), Alfred Krzymovski (Sverige) 2.0; 4-9. Nils Grandelius (Sverige), Roope Kiuttu (Finland), Katrine Tjølsen (Norge), Tobias Bøje (Danmark), Henri Pohjala (Finland), Hjalti Toftum Jogvansson (Færøerne) 1.0; 10-12. Emilie Ellegaard Christensen (Danmark), Rogvi Egilstoft Nielsen (Færøerne), Patrekur Maron Magnusson (Island) 0.0.

D-gruppen:
1-3. Carl Eidenert (Sverige), Mads Andersen (Danmark), Kristian Seegert (Danmark) 2.0; 4-9. Dagur Andri Fridgeirsson (Island), Jonathan Westerberg (Sverige), Anders Hobber (Norge), Johan Hentze (Færøerne), David Lange (Norge), Tuomas Laato (Finland) 1.0; 10-12. Nokkvi Sverrisson (Island), Sara Traber Olsen (Færøerne), Julius Seligson (Finland) 0.0.

E-gruppen:
1-2. Martin Ostlund (Sverige), Egor Norlin (Sverige) 2.0; 3. Tobias Juul Madsen (Danmark) 1.5; 4-7. Peter Flermoen (Norge), Hogni Egilstoft Nielsen (Færøerne), Julius Rauramaa (Finland), Fridrik Thjalfi Stefansson (Island) 1.0; 8-12. Jonathan Braüner (Danmark), Egil Fjeldheim (Norge), Kristofer Gautason (Island), Nikita Nossenko (Finland), Hedin Gregersen (Færøerne) 0.0.

Billeder og nyt fra den danske lejr på:

www.skoleskak.dk/nyheder