Skak på Børsen

Eller rettere i Børsen. For det er nemlig dagbladet Børsen, der fra og med 27. januar præsenterer en fast skakspalte i sit fredagstillæg. Skrevet af Dansk Skak Unions nyhedsredaktør Steffen Pedersen.
Var skakken faktisk Børsen, ville den ny skakspalte være en af den slags gode nyheder, der indgiver tro på fremtiden og straks får det fine gamle spils aktier til at gå i vejret. Dagbladet Børsen oplever i disse år et kraftigt øget oplagstal og er sikkert tiltalt af skakkens strategiske og analytiske sider, så også uden aktier er det et godt og naturligt sted at vise skak.
Den ny skakspalte er i øvrigt en udmærket anledning til repetere nogle af de prydelige facts fra nyhedsredaktørens CV: Steffen Pedersen er 31 år, fik sin første GM-norm tilbage i 1991, har skrevet om skak i Fyns Amts Avis siden 1992, udsendte sin første skakbog (1.d4! – på dansk) i 1993 og har siden udgivet hele tolv bøger på engelske forlag, OL-deltager, danmarksmester 2004, nyhedsredaktør på www.dsu.dk december 2004.