Areschenko ukrainsk mester

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Alexander Areschenko – mester for Ukraine. (Foto: Svend Svendsen.

Mesterskabet for Ukraine var i år særlig interessant for et dansk publikum, fordi alle tre ukrainske deltagere fra Grundfos Young Masters var blandt de 32 deltagere. Og så især fordi den suveræne Grundfos-vinder Alexander Areshchenko også blev ukrainsk mester. I finalen vandt den andenseedede Areshchenko (2625) 3½-2½ over førsteseedede Zahar Efimenko (2643), og i semifinalen havde han sendt Vladislav Borovikov (2595) ud af turneringen med samme cifre. De to andre spillere fra Grundfos Young Masters, Anton Korobov og Yuriy Kuzubov, blev begge slået ud af turneringen i 2. runde.

Læs mere på turneringens hjemmeside:

www.ukrchess.org.ua/turnir/t063e.html