Fem uden pointtab

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Topopgøret fra 4. runde, Shomoev-Sakaev, endte remis

Efter fjerde runde af Politiken Cup blev 15 spillere med maksimalt udbytte tyndet ud til fem, og turneringen er nu ved at være så fremskreden, at opgørerne i toppen begynder at udspille sig mellem de formodet stærkere spillere.

Således byder femte runde på et møde mellem Henrik Danielsen, der som den eneste dansker ikke har afgivet point, og den regerende danmarksmester, Sune Berg Hansen.


 Politiken Cup, Høje Taastrup 16.07 – 24.07 2005

Stillingen i toppen efter 4 runder:
1-5. GM Viktor Korchnoi (Schweiz), GM Rodrigo Vasquez (Chile), GM Igor Kurnosov (Rusland), GM Jonny Hector (Sverige), GM Henrik Danielsen (Danmark) 4.0; 6-15. GM Konstantin Sakaev (Rusland), GM Sune Berg Hansen (Danmark), GM Lars Schandorff (Danmark), GM Anton Shomoev (Rusland), GM Arkadij Eremeevich Vul (Rusland), IM Pavel Cech (Tjekkiet), IM Ole Jakobsen (Danmark), Torben N. Sørensen (Danmark), FM Sigurbjorn Bjornsson (Island), Espen Forså (Norge) 3.5 … 215 deltagere.

Turneringens hjemmeside:

http://www.politikencup.dk