En rolig fredag i Esbjerg

De 6 første brætter i gårsdagen runde var allerede færdig efter 3 timers spil. De eneste, der formåede at vinde, var GM Djuric og GM Sergei Kalinitschew. Sidste runde i dag starter kl. 12.00 med præmieoverrækkelse kl. 17.30. Der ventes en spændende dag, hvor der blandt andet kæmpes om titlen som den bedste danske klubmester – en hård kamp mellem Jesper Skjoldborg, Viby og Arne Matthiesen, SK 1968 med Thomas Flindt, Næstved som outsider.


Udvalgte resultater, 8. runde (08.07.2005):
Belov         – Solleveld        remis
Vasquez       – Khenkin          remis
Pilgaard      – Kveinys          remis
Govasheshvili – Djuric           0 – 1
Høi           – Shkapenko        remis
Hartvig       – Kalinitschew     0 – 1

Stillingen i toppen:
1. GM Vladimir Belov (Rusland) 7.0; 2-4. GM Igor Khenkin (Tyskland), IM Marten Solleveld (Holland), GM Stefan Djuric (Serbien) 6.5; 5-10. GM Sergey Kalinitschew (Tyskland), GM Rodrigo Vasquez (Chile), GM Aloyzas Kveinys (Litauen), IM Pavel Shkapenko (Rusland), IM Kim Pilgaard (Danmark), IM Bjørn Brinck-Claussen (Danmark) 6.0. … 127 deltagere.

Niende og sidste runde starter kl. 12.00 på Præstegårdsskolen i Esbjerg og kan ligeledes følges via hjemmesiden: