Dansk turneringssejr – og nedtur

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

IM Nicolai V. Pedersen – overlegen vinder i Göteborg

En kamprunde til slut i Spiltan & Pelaro IM-turneringen i Göteborg gav som allerede fastslået inden dansk turneringssejr – Nicolai V. Pedersen vandt også sidste parti og sluttede som en overlegen vinder med 7 point.

Derimod blev der ingen IM-titel i denne omgang til Christian Kyndel Pedersen, der ellers forsøgte sig med et remistilbud efter 9 træk mod sin svenske modstander, Joel Åkesson. Det blev der ikke noget af, og efter et kompliceret parti måtte Kyndel bøje sig efter 79 træk.

9. runde (19.06.2005):
Nithander     – Svensson         remis
Grønn         – Sagit            1 – 0
Landgren      – Rendle           0 – 1
N.V.Pedersen  – Moberg           1 – 0
Åkesson       – C.K.Pedersen     1 – 0

Slutstillingen:
1. IM Nicolai V. Pedersen (Danmark) 7.0; 2. FM Christian K. Pedersen (Danmark) 5.5; 3. IM Bengt Svensson (Sverige) 5.0; 4-7. Rauan Sagit (Sverige), Victor Nithander (Sverige), FM Joel Åkesson (Sverige), Atle Grønn (Norge) 4.5; 8. FM Thomas Rendle 3.5; 9-10. IM Karl Johan Moberg (Sverige), Philip Landgren (Sverige) 3.0.

www.ssmanhem.se