You are currently viewing Mikkel Manosri Jacobsen Festugemester

Mikkel Manosri Jacobsen Festugemester

Mikkel Manosri Jacobsen fra BMS vandt årets Festugeturnering søndag aften i Folkehuset Viby, Kongsgårdsvej 6, 8260 Viby J. Med scoren 4½/5 var Mikkel et halvt point foran IM Uffe Vinther-Schou på andenpladsen.

Turneringen blev afgjort i sidste runde i et topopgør imellem netop Mikkel og Uffe. Mikkel kom skidt ud af åbningen med hvid, og Uffe kunne have opnået stor fordel allerede i træk 9 med det smarte Sd4, der vinder en kvalitet. Efter overseelsen er det Mikkel der presser i resten af partiet, og opnår på et tidspunkt afgørende fordel. Til sidst bliver det remis ved trækgentagelse.

6. FM Jesper Mørch Lauridsen, SK1968 (2275) ½ point

Bagerst til venstre turneringsvinder FM Mikkel Manosri Jacobsen og forrest til højre IM Uffe Vinther Schou, der sluttede på andenpladsen. Foto: Søren Gam

De øvrige tre mestergrupper blev alle vundet af unge fremadstormende talenter, der alle er i alderen fra 11 år til 13 år.

Øvrige gruppevindere:
Mester 2: Emil Zander, Kjellerup, 4 point
Mester 3: August Jalving, BMS, 4½ point
Mester 4: Alexandru Pirtac. SK1968, 4 point
Basis 1: Nenad Kikanovic, SK1968, 4½ point
Basis 2: Frands Winther Lavrsen, Hillerød, 4½ point
Basis 3: Søren Krøjgaard, EM og Poul Guldbæk Olesen, VRS og Lasse Dres, Hvidovre, alle 3 point
Basis 4: Sonny Vi De Luo, SK1968 og Søren Peter Larsen, Viby, begge 4 point
Basis 5: Malthe Parylewicz, Viby og Adam Ørregaard Vierø, Aarhus/Skolerne, begge 4½ point

Viby Skakklub var arrangør af stævnet, der havde samlet 56 deltagere, og som samtidigt var en fejring af klubbens 90-års jubilæum.